Zonweringsdoeken

Over ons

HomeOver ons

HSD Eco Screen

Over ons

Oorsprong

HSD Ecoscreen is vanouds ontstaan uit de textielindustrie van Genemuiden. Na de oorlog, rond 1950, maakt de oprichter Klaas Huisbrink patronen voor de Jacquard machines. Dit waren machines om tapijt te maken. Techniek en ontwikkeling zat in de genen van de familie Huisbrink. Met al de ontwikkelingen in de tapijtindustrie was het tijd voor een andere dimensie.

De zonweringmarkt begon te groeien, er was veel vraag naar geconfectioneerde zonwering en levertijden van zonweringdoek werden enorm. Dat bracht Klaas Huisbrink op het idee om deze tak van sport op te pakken en dan niet confectie op zichzelf máár technische confectie.
Met de slogan ‘zonweringdoek confectioneren met een meerwaarde’ ging men aan de slag. En het bleef niet alleen bij zonweringdoek. Verduistering-, projectie-, binnenzonwering- en technisch doek voor het afsluiten van koelcellen was een logische vervolgstap. Sinds jaar en dag heeft HSD Ecoscreen daarom de expertise om u als klant volledig te ontzorgen.

Voordat het eindproduct het bedrijf verlaat wordt dit door middel van een scan gecontroleerd op kwaliteit en maatvoering, waarna het met eigen transport bij de klant geleverd wordt. Tijdens het gehele productieproces wordt u als klant volledig op de hoogte gehouden over het verloop. Dit doen we met een enthousiast team dat elke dag aan de slag gaat om de uitdaging van gisteren de standaard voor vandaag te maken.

Duurzaamheid en ontwikkeling

Het logo van HSD Ecoscreen is groen vanwege het duurzame aspect dat het bedrijf heeft. Snijafval wordt gerecycled en kan opnieuw worden verwerkt in het produceren van verschillende doeken. Dankzij Research & Development wordt elke dag opnieuw onderzocht hoe onze producten langer mee kunnen gaan. Zo wil HSD Ecoscreen bijdragen aan een groenere wereld.

Door nieuwe technieken en onderzoek van de R&D-afdeling en gebruik van de meest moderne machines worden producten op een hoog niveau gebracht, zodat zowel opdrachtgever als architect voldoende tools tot zijn/haar beschikking heeft om een mooi eindproduct uit te leveren waarbij iedereen tevreden is.

Blog

Laatste ontwikkelingen

Alles wat voor u wetenswaardig of lezenswaardig is, of gewoon leuk en interessant om te weten, dat leest u hier.

Bekijk berichten