HSD Eco Screen

Soltis Veozip

HomeNieuws & BlogsSoltis Veozip

HSD Eco Screen

Soltis Veozip

Soltis Veozip is door zijn ongeëvenaarde transparantie het ideale doek om van uw buitenzicht te genieten. Het matte, geweven aspect ondersteunt het warme en elegante design van uw terras.

Als gevelzonwering maakt de Soltis Veozip het mogelijk om optimaal te profiteren van natuurlijk daglicht in combinatie met optimale thermische eigenschappen. Uw pergola uitgerust met Soltis Veozip vormt een doeltreffend verlengstuk van uw leefruimte en creëert buiten een echte cocon. U geniet met volle teugen van uw fijne momenten buiten terwijl u toch beschut bent tegen wind en warmte.

Soltis Veozip voldoet aan alle eigenschappen die nodig zijn voor het gebruik hiervan als ritsscreen, dankzij specifiek geweven en high-tenacity polyestergarens die speciaal zijn ontwikkeld en geproduceerd door de technische teams van Serge Ferrari. Het gebruik van Canatex-garen (Serge Ferrari’s gepatenteerde proces om hennepgaren toe te voegen) geeft dit nieuwe screen een unieke transparantie en een esthetiek die dicht bij een natuurlijk textiel ligt. Op dezelfde manier maakt het gebruik van deze technologie het mogelijk om optimale zonne-energie en lichteigenschappen te verkrijgen. Ook kreukt de stof niet; het past zich aan de omgeving van het systeem aan, zodat het elke vervorming die het kan veroorzaken, absorbeert. Het doek is perfect gespannen, dus geen golven langs de zijgeleiders en geen rimpels, waardoor de esthetiek van de screen en zijn lange levensduur wordt verbeterd zonder afbreuk te doen aan de dimensionale stabiliteit.

Een ander voordeel van de Soltis Veozip is dat hij gemakkelijk te hanteren is zonder risico op verandering van het doek tijdens de productie en installatie. De polyestergarens maken een grote gebruiksflexibiliteit mogelijk en sluiten het risico uit dat de stof door herhaaldelijk vouwen of plooien wordt gemarkeerd of dat de technische kenmerken worden gewijzigd door het vouwen. De twee identieke kanten vermijden ook elk risico op het maken van fout.

Het kleurenpalet van de Soltis Veozip bestaat uit vijftien kleuren die perfect aansluiten bij de RAL-kleuren die het meest voor kozijnen in zowel de commerciële als de particuliere sector worden gebruikt. Deze vijftien kleuren zijn onderverdeeld in vijf sferen namelijk tropisch, rauw, elegant, puur en pittig.

Download brochure Download moodboard

Inspiratie