HomeNieuws & BlogsSergé 600 Anthracite Grey

Sergé 600 Anthracite Grey

Het ene grijs is het andere niet.

Natuurlijk kies je niet ‘gewoon’ voor grijs; je kiest voor een specifiek soort grijs. In het kleurenpallet van Copaco vind je tal van grijstinten, van licht tot donker.

Antraciet is waarschijnlijk de meest luxueuze van de grijze tinten en is al lang een trendkleur voor alledaagse en luxe artikelen. Uit marktonderzoek is gebleken dat dit ook één van de beste verkopende kleuren in aluminium schrijnwerk is. Copaco lanceert dan ook deze nieuwe trendkleur in de Sergé 600 collectie.

Anthracite Grey is beschikbaar in de populaire breedtes van 270cm en 320cm. Deze nieuwe kleur -kleurnummer 047047- is gebaseerd op de antracietkleurige decorcoating aangeduid als het RAL kleur 7016 en biedt hierdoor een meerwaarde aan het kleurengamma.

Het wordt snel de meest populaire kleur voor de stijlbewuste woning of gebouw.

Antracietgrijs is tijdloos en kan uitstekend gecombineerd worden met talloze kleuren en materialen. De donkere kleur biedt ook een optimale glare control in combinatie met een optimale warmtewering.

Een zonwering in antracietgrijs geeft het gebouw een rustige en meer neutrale sfeer, die zowel past bij een plek om te werken als bij een plek om te ontspannen.

Download brochure