HomeNieuws & BlogsHSD EcoScreen treedt toe tot VMRG en ontvangt ALUECO-certificaat

HSD EcoScreen treedt toe tot VMRG en ontvangt ALUECO-certificaat

Genemuiden, 26 juli 2024

Met trots kondigen we aan we ons hebben aangesloten bij de Vereniging Metalen Ramen en Gevelbranche (VMRG). Tegelijkertijd heeft HSD EcoScreen het prestigieuze ALUECO-certificaat in ontvangst mogen nemen, een erkenning voor de inzet en prestaties op het gebied van duurzaamheid en milieuvriendelijke productieprocessen.

Als nieuw lid van de VMRG zal HSD EcoScreen bijdragen aan de bevordering van kwaliteit, innovatie en duurzaamheid binnen de branche. De VMRG staat bekend om zijn strenge normen en certificeringsprocessen, wat de toetreding van HSD EcoScreen tot een significante mijlpaal maakt.

Over VMRG

De VMRG is de brancheorganisatie voor fabrikanten en leveranciers van metalen gevels, ramen, deuren en serres. De VMRG streeft naar hoge kwaliteit en innovatie in de branche en biedt een platform voor kennisuitwisseling en samenwerking.

ALUECO-certificaat

Het ALUECO-certificaat, uitgereikt door de VMRG, benadrukt het engagement van HSD EcoScreen voor ecologische verantwoorde productie en het minimaliseren van de ecologische voetafdruk. Dit certificaat wordt alleen toegekend aan bedrijven die voldoen aan de hoogste milieu standaarden en actief bijdragen aan een circulaire economie.

Met het toetreden tot de VMRG en het verkrijgen van het ALUECO-certificaat, onderstreept dit een belangrijke mijlpaal in het bestaan van HSD EcoScreen. Deze erkenningen bevestigen onze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid, en we kijken ernaar uit om onze samenwerking met de VMRG verder uit te bouwen. Dit is een belangrijke stap in onze missie om innovatief en en milieuvriendelijk bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

Inspiratie